+48 602 722 602
Wybrana kraina smaku:

Menu

Oferta catering 1

ŁOSOŚ MARYNOWANY W CYTRUSACH Z NUTĄ KOLENDRY I ZIELONEGO PIEPRZU


TERRINE Z ŁOSOSIA ZE SZPARAGAMI GOTOWANymi NA PARZE 


SAŁATA CEZAR Z GRILLOWNYM KURCZAKIEM I ZŁOCISTYMI GRZANKAMI 


SAŁATA Z PIECZONYCH WARZYW SKROPIONA KREMEM BALSAMICO 


PIECZONA SZYNKA Z AROMATEM KMINU I CZOSNKU

 
POLĘDWICZkI WIEPRZOWE WĘDZONE NA GORĄCO Z GAŁĄZKAMI ROZMARYNU


ROLADA Z INDYKA NADZIEWANA OLIWKAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI 


PIECZYWO,  MASŁO,  MARYNATY 

 

ZUPA:

 

KREM Z BOROWIKÓW Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ I CZARNUSZKĄ

 

BUFET GORĄCY: 
 

POLĘDWICZKI Z DORSZA W SOSIE SZCZYPIORKOWYM 

 

FILETY Z TURBOTA PODANE NA SOSIE Z PALONEGO MASŁA 
 

ROLADA CIELĘCA ZE SZPARAGAMI W SOSIE Z BIAŁEGO WINA 
 

UDZIEC WOWŁOWY DUSZONY W SOSIE CHRZANOWYM 
 

KASZA PERŁOWA Z DUSZONYMI SZALOTKAMI 
 

OPIEKANE ZIEMNIAKI Z CZOSNKIEM I ROZMARYNEM 
 

KARMELIZOWANA PIETRUSZKA Z TYMIANKIEM CYTRYNOWYM 

 

DESERY: 

 

MINI BEZY KAWOWE 
 

MUS MIGDAŁOWY 
 

SERNIK MASCARPONE 
 

 

Oferta catering 2

FILETY Z MATIASA W TRZECH ODSŁONACH

 

ROLADKI ZE SZCZUPAKA GOTOWANE W LIŚCIACH PORA Z GAŁAZKAMI TYMIANKU

 

SAŁATA Z PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW Z KAPARAMI, KOPREM WŁOSKIM I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM

 

KRUCHE SAŁATY Z GRILLOWANYMI KREWETKAMI SKROPIONE SOSEM Z CYTRUSÓW

 

SCHAB GOTOWANY W WARZYWACH KORZENNYCH I BIAŁYM WINIE

 

UDZIEC JAGNIĘCY Z KASZTANAMI I ŚWIEŻYM MAJERANKIEM

 

ROLADA Z GĘSI Z OWOCAMI, AROMATYZOWANA BORÓWKAMI LEŚNYMI

 

ROLADKI CIELĘCE Z SEREM RICOTTA I SUSZONYMI POMIDORAMI

 

PIECZYWO, masło, MARYNATY

 

ZUPA:

 

KREM Z PIECZONEJ PIETRUSZKI Z AROMATEM MIODU AKACJOWEGO

 

BUFET GORĄCY:

 

ROLADKI Z PŁASTUGI W SOSIE TRUFLOWYM 

 

JESIOTR PIECZONY na ZIOŁOWYM maśle

 

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE NADZIEWANE SEREM OWCZYM 

 

GICZ Z INDYKA DUSZONa W WARZYWACH I SOSIE DEMI-GLACE 

 

KASZA PERŁOWA Z MARYNOWANĄ CEBULĄ 

 

ZIEMNIAKI RISSOLES Z CZOSNKIEM I ŚWIEŻĄ NATKĄ PIETRUSZKI 

 

PIECZONE buraki MARYNOWANE W OCCIE WINNYM 

 

DESERY:

 

MUS CZEKOLADOWY Z PRALINAMI 

 

CIASTO JOGURTOWE 

 

MUFfINKI  Z KREMEM WANILIOWYM 

 

 

Oferta Finger Food

ROLADKI SZPINAKOWE Z ŁOSOSIEM I TWAROŻKIEM

 

BABECZKI  W TRZECH ODSŁONACH ( TUŃCZYK, SUSZONE POMIDORY, SEROWE)

 

MINI CAPRESE Z POMIDORKAMI I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ

 

TORTILLE ZAWIJANE GRILLOWANYM KURCZAKIEM I KRUCHYMI SAŁATAMI

 

VOL`A VENT NADZIEWANY MUSEM Z KACZKI Z żURAWINĄ

 

TARTINKI Z SZYNKĄ, SEREM I SALAMI, PODANE ZE ŚWIEŻYMI WARZYWAMI

 

SEROWE RAFAELLO Z WINOGRONAMI I PŁATKAMI MIGDAŁÓW

 

MINI SAŁATY SKROPIONE LIMONKOWYM SOSEM WINEGRET

 

CARPAcCIO Z PIECZONEGO BURAKA, PODANE Z OWOCAMI GRANATU I SEREM PECORINO

 

BUFET SŁODKI:

 

SZARLOTKA

SERNIK

PLACEK Z OWOCAMI

CIASTO CZEKOLADOWE